Kesäkahvila Helsingin tuomiokirkon Café Kryptassa 31.7.-6.8.2017

Oletko haaveillut omasta kesäkahvilasta? Nyt on mahdollisuus harjoitella kahvilanpitoa tuomiokirkon tunnelmallisessa Kryptassa.

Helsingin Rauhanyhdistys pitää kesäkahvilaa kesäseuraviikolla 31.7.-6.8.2017.

Kahvilaan tarvitaan jokaiselle päivälle työntekijöitä valmisteluihin (leipominen, ruuanvalmistus, kattaus ym.), kahvilan hoitamiseen, kassalle ja tiskaamaan. Tarvitsemme myös vastuuhenkilöitä, jotka huolehtivat vuorollaan kahvilan pyörittämisestä viikon aikana.

Yhden kahvilapäivän aikana on useampia aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Aamuvuoro on klo 8.00-13.15, päivävuoro 10.30-15.30 ja iltavuoro 12.45-18.00. Kassavuoro on klo 10.45-17.15.

Tervetuloa työvuoroon! Voit ilmoittaa työvuoroon itsesi tai voitte ottaa kaveriporukalla esimerkiksi yhden päivän kaikki kahvilavuorot.

Klikkaa valikosta kryptatyövuoro ja merkitse haluamasi päivä ja työvuoro ”Jos muu, niin mikä:” -kohtaan. Ilmoittaudu työvuoroon tästä.